Press "Enter" to skip to content

Reggae vibration

susuzirmak 0

Last updated on September 18, 2020

“Ya boşver uğraşılır mı?” dedim cevap yetişti, “Niye uğraşılmasın, uğraştım oluyor!”

Şimdi bu benim susmam gereken nokta işte. Çünkü tam olarak bu düşüncedeyim. Konular bambaşka belki ama düşünce sistemimiz aynı. Beni bilen biliyor zaten bazı şeyleri en baştan reddediyorum. Belki popülere bulaşmaktan hoşlanmıyor oluşum nedeni. Birinden bir şey öğrenmeyi seviyorum sadece birinin bana bir şey öğretmesini sevmiyorum. Dinlemeyi beceremeyişim belki bunun nedeni. Euler ve Lagrange şahidimdir üstelik Splinter Cell oynarken öğrendim hidroliği ben, ne kadar öğrendiysem. Ama oyunu bitirdim ki asıl mutluluk buydu zaten:)

Geri toparlayalım ben premium user değilim, hiç de olmadım. Tema değiştiremedim, dakikalarca bekledim, her başlığa yazamadım, o çok özel paylaşımları göremedim, avatarımda yıldızlı çerçeve yok, nickim bold değil. Oysa ayda sadece bilmem ne kadardı. O para nerelere verilmiyordu ki. Uğraşmalara değer miydi?!

Hayır şunu diyemem, premiumlara yatıracağım parayla neler neler yaptım ben! Yok öyle bi yalan, iki bira parasıysa içtim o iki birayı evet.

Mesele para değil, uğraşmayı seviyorum bu bir neden ama en önemli neden değil. Ota boka bir sınıf farkı yaratılması beni geriyor. Asıl mevzu bu. Ama hep, hep!! Kimi germediğini biliyorum, ayda xxx verip sınıf atlayan bir hıyar bebesi takılmaz buna. Ben ayda $$$ veremeyeceğim için değil, parayla bir adım önlere geçme fikri sinirimi bozduğu için yapamıyorum bunu. Ve arka kapıları aramaya başlıyorum.

Defalarca buldum o kapıları, annenizin kurabiyelerinden leech yakaladım. Hislerimle yolu bulduğum Rusça, Çince, Farsça sitelerden dünyaları toparladım. Premium şifreleri buldum, denedim, fark ettirmeden çıktım gittim. Her zaman şans getirmeyen şanslı yama uygulamaları kullandım. Kaldırdım ***** reklamları, bilmem kaç dolarlık silahları aldım oyunlarda. Canlarıma değer biçenlere gülüp geçtim. Yetmiş çeşit kalem stili ekledim. Ücretli temaları denedim, ücretli programları, ücretli özellikleri. <<Sadece premium üyelere özel>> ne varsa ben de biraz öğrendim.

Music for everyone

denilmiş ama işte o iş öyle değil. Reklam girecek araya, değiştir diyemeyeceksin, şurda dursun arada dinlerim yapamayacaksın mesela. Hani hepimiz? Ha çok mu derya deniz? Değil be, tabi ki değil. O yüzden buralarda dönüp durasım gelmiyordu. Yine de premium istediler geldik!:) Yetmediği yerde arkaya bırakırım yine böylece;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *