Press "Enter" to skip to content

Dirty Love

susuzirmak 0

342-90801Fedora‘yı kurduk kurmasına ama başka bilgisayarlar, farklı ekran kartları derken babamın bilgisayarda patladı ne yazık ki.

Çok uğraştım olmadı login ekranı gelmedi bi türlü. Nasılsa çok bişey yapmamıştı, başa sardık. Şu an hiç bakası gelmiyor, arada uzatıyorum kafamı uzaktan kesiyorum. Yok sevmedi hiç. Haksız demiyorum elbette, alışkanlıklar kolay kaybedilmiyor. Üstüne Türkçe olsun diyor, sistemin yarısı İngilizce kalıyor. Üzülüyorum, vakit bulamıyorm, üstelik internet bağlantım hala çok kötü. çevirilere yardım edemiyorum.

Bende durum stabil, artık biraz daha iyi anladığımı söyleyebilirim Fedora sistemini. Arada takip ediyorum elbette Ubuntu cephesi ne durumda diye. Şüphesiz daha az sıkıntı çıkarıyor Ubuntu. Ama duydum ki telefon projesi Ubuntu Edge ölü doğmuş. Bunu da bir gün düşüneceğimi sanmazdım ama açıkçası fena da olmadı diye geçirdim içimden. Nasılsa uzun zamandır pazar payı sevdasıyla yanıyor Canonical, en azından başka bir şeye evrilsin Ubuntu, Linux denilmesin artık. Çekirdeği falan da modifiye etsinler, iyice başkalaşsın istiyorum.

Sonra enerjim tükeniyor, bir sistemi kullanmaya bile insanları ikna etmeyi beceremiyorum. Fazlasını istemek gülünç sanırım diyorum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *