Press "Enter" to skip to content

F Beta

susuzirmak 4

Last updated on September 19, 2020

Ben Beta‘ya geçmeye karar verdim. Aslında Alfa sürümüne denk gelsem ona bile geçebilirdim.

Hayır bundan daha kötü olamaz, evet olamaz. Baktım heyecanlı heyecanlı anlatıyorum yine ama ne güzeldi diye.

Moralim bozuldu eve döndüğümde. Belki gerçekten kötü bir sürüme denk geldim, normali bu değil. Bilmiyorum.Her şekilde moralimi bozuyor, hevesimi kaçırıyor Fedora bu haliyle.

Şuradan zıpladım torrent bağlantısına.

  1. Fedora 19 üzerinde ne gibi hatalar meydana geldi ? ben ALPHA sürümünden bari aktif olarak kullanıyorum. Bazen başıma hatalar geldi. Ancak bunların hepsini bilinen hatalar olduğundan genel hataların hepsini aşmak kolay oldu. Sebebi ise #fedora-qa IRC kanalında sorduğum an cevap alabiliyordum.Aynı zamanda oluşan bir kaç toplu hata durumunda bile blogunda yayın yapan fedora ekibindeki arkadaşlar sağolsun onlarla yine çoğu derdi aştık. Sistemde hata olmayacak diye bir şey yoktu. Ancak çözümleri kesinlikle her zamen mevcut idi. Fedora ekibinden biri olarak her zaman yardıma hazırım 🙂

    Not : ALPHA sürümüde kullansan güncelleme yaptığında BETA sisteme geçiş yapacaksın otomatik olarak ve güncellemeye devam edersen sistem final çıktığında tek yapman gereken ‘yum distro-sync’ komutu yeterli olacaktır. Sistem otomatik olarak kendi kendine zaten ‘stable’ paketlere geçiş yapacaktır.

    Fedora 19 BETA sisteme hoşgeldin 🙂
    Teşekkür Ederim.

  2. susuzirmak susuzirmak

    Ekibiniz kesinlikle cok yardimsever. Bu konuda tek bir sozum yok elbette. Ama nedense Fedora 18 beni bunaltti. Hatalarinin sonu gelmedi bir turlu. O yuzden bir ust surumde sansimi denemeye karar verdim. An itibariyle yukluyorum. Basta yine sistemi tek disk olarak gorme problemiyle karsilastim ama telekinazi yetenegim ile bir sure sonra cozumunu buldum:) Birazdan yukleme tamamlanir. Umarim sorun cikmaz ve mutlu haberi veririm.

  3. Onuralp SEZER Onuralp SEZER

    Fedora 19 olarak hangi masaüstü olarak kuruyorsunuz? Mutlu haberi bekliyorum 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *