Press "Enter" to skip to content

Ice ice baby!

susuzirmak 0

Last updated on September 15, 2020

3 kere vazgeçtim. Tam dosyamı seçip flash demişken bi uyarı veriyor ya Mobile Odin. Hayır!!! Korkup kapatıyorum. Ve tabi sonunda eeeh dedim, tıkladım. Elbette öncesinde root olmanın, uzun zamandır telefonu bu şekilde kullanmanın faydasını gördüm. Aslında açıkçası ben aynı Galaxy Nexus olacak sanıyordum. Olmuyormuş:)

Şu an yüklü sürüm 4.0.3. Ve tabi öncesinde akıllıca işler yapmışım. Mobile Odin Pro versiyonunu bulmuşum mesela. Dosyayı Usb ile telefona attım ve bilgisayara bağlamadan bu program ile güncelledim. Üstelik pro versiyonunavantajı olan ever root mevzusu sayesinde ayrıca bir şey yapmadan root kaldım:)

Kamera, arama fonksiyonu, face unlock olayı, şu yeni task manager sorunsuz çalışıyor.

Tüm ayarlarım, programlarım ve dosyalarım aynen yerli yerinde kaldı. Üstelik açılışta çıkan insecure kernel uyarısı yani sarı üçgen kayboldu. Bir de restart eklenmiş kapanış menüsüne. 10 numara olmuş.

Sonra dedim olsun, biraz benzesin, güzel dursun. Ics teması attım ADW Ex içerisine.

Böyle görünüyor şu anda. Ama tw ile simge teması falan değişmiyor. Gingerbread için neyse bunda da aynı. Belki yeni sürümlerle değişecektir. Bilemiyorum. Ben zaten farklı Launcher kullanımını severim. Fark etmiyor.

Son olarak, aslında yüklemeden önce bazı konularda tavsiyelerine dikkat ettiğim ama artık görüşmediğim eski bi arkadaşın sitesine baktım. Kötü bir izlenimi varsa vazgeçecektim.

Nusuth..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *