Press "Enter" to skip to content

Take Me Back To My Boat On The River

susuzirmak 0

 

Bir ara kafayı takmıştım ama sanalda sorun çıkardığı için beklemeye aldım. Türkiye’nin nadide BSD gurusu sevgili Gökşin Akdeniz 2 Mart Cuma günü Bahçeşehir Üniversitesi‘nde bir seminer verecekmiş. Ne yazık ki işim sebebiyle ben katılamayacağım. Ama siz benden daha şanslıysanız buradan ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Güzel arşivimi daha da güzelleştirme fikrine kapıldım bu ara. Ve bir zamandır üzerinde düşündüğüm flac yönüne dönmeye başladım. Telefonum flac destekliyormuş. Hem de doğum günüymüş bugün. Mutlu yıllar Samsung🙂 Standart player dar geliyorsa andLess isimli bir program var depoda. İşe yarar. Tabi her zamanki gibi buglarıyla ve debug hızıyla ömrümü yiyip bitiren favori müzik çalarım Foobnix .ape hatta çatır çatır ape.cue, flac vs.. Her formatı destekleyip neşelendiriyor beni. Ama Türkçe karakter içeren şarkıları hala benimseyemedi. Zamanla diyorum:)

Ubuntu’mun ön tanımlı müzik çaları gmusicbrowser da ogg, flac gibi çeşitli formatları destekliyor. Özellikle gayretli geliştirici ekibiyle adı pek bilinmese de taktir edip denenesi bir program daha var, Guayadeque Music Player.

Bir de yine bir keşif gibi Spek Spectrum Analyser . Zamanım olsa tüm arşivimi gezdiririm burada. Sadece örneklemek adına en sevdiğim:)

Bu ara ancak çevirilere ufak tefek yardım edebiliyorum, forumlardan uzak durmaya karar verdiğimden beri neredeyse kimseye tek satırlık faydam olmadı. Hoşuma da gitmiyor bu durum açıkçası. Özgür Yazılım için her zaman elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum. Bakalım, bir iki fikir var kafamda, canlanırsa paylaşırım.

Stjärndyrkan!

ff0000

Bu gece uyanık kal Ubuntu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *