Press "Enter" to skip to content

Ubuntu-Android

susuzirmak 7

Last updated on September 19, 2020

Önceki sürümde sinirimi bozan ama yine bu saçmalıklardan yorulduğum için üzerine gitmediğim diğer bi durum da sevgili bilgisayarım Samsung R522‘nin güzel telefonum Samsung I9100‘ü görmemesiydi.

Mount problemleri her zaman sinir bozucudur. Bi dönem parçalara bölünmüş hard diskimi kabul ettirme derdindeydim. Ama açıkçası bu sefer acaba nasıl düzeltilir diye sormadım. Reboot üstü Vista ile dolaştım telefonumda. Ve artık Oneric ile stabil hayat dilediğime göre sırası gelmiş olmalı. Sordum.

Cevabımı da Ubuntu forumlarından birinden aldım.

Settings ➔ Wireless and network ➔ USB utilities

Türkçe kullanmıyorum telefonu ama herhalde şu şekilde türkçeleşmiştir

Ayarlar➔ Kablosuz ağ ve ağ ➔ USB hizmetleri

Telefon Usb kablosuyla bilgisayara bağlanıp telefondan  Connect USB Storage seçeneği tıklanır. Bunun da muhtemel çevirisi USB Depolamaya Bağlan gibi bir şey olmalı:)

Ve beklenir ki Droid turuncuya dönene kadar beklenir.

Ve tatatata!

Tamamdır.

Mutluluk verici..

Asphalt 6 bitti Real Racing 2 önerildi, bu ay gazı kökleyelim mi Ubuntu?

    • Aslında bir zaman Ubuntu telefonumda da olsun istiyordum. Telefona Ubuntu kurmak ne tatlı bi hayaldi. Ama şimdi eski hevesi bırakmayan saçma sapan bir sisteme dönüştü Ubuntu. Şimdi mümkünse bir Go Launcher Ubuntu’ya gelsin isterim yani, Unity de nedir:)

  1. yaştahta yaştahta

    Androidlerde flac parcaları hem calabilen hem de medya kütüphanesinde listeleyebilen bir muzik oynatıcı biliyor musun? Ya da sen ne kullanıyorsun? Dünden beri dediğim özelliklerde bir zımbırtı arıyorum ama tam aradıgımı buldugum da ücretli.

  2. susuzirmak susuzirmak

    Benim için en kötüsü tüm arşivimin mp3 olması.
    Yani kalitesi düşük binlerce şarkı:(
    Ben de sürekli bir yazılıma takılı kalamıyorum. Özellikle gün içerisinde, telefona attığım “incitilmiş” TuneIn Pro ile müzik dinliyorum daha çok. O da tavsiye olunur, en sağlam online radyo programı diyebilirim rahatlıkla:)

  3. Ben ne kullanıyorum?
    Cloudskipper, ³, Foobnix, “kalbi” kırılmış PowerAmp 2.0.1 🙂 , Pimp My Music.
    Ne tavsiye ederim?
    PowerAmp felaket bi şey, denemediysen mutlaka bakmalısın+flac destekliyor.
    ³ görselliği çok tatlı bi player.
    Cloudskipper’da Lock Screen tatlı.
    Foobnix her kapattığımda çöküyor ama hala benim için 1 numaralı online player:)

  4. 3 ve power amp i denedim cidden iclerinde gozum kalan poweramp oldu onun disinda dediklerin de dahil allah ne verdiyse dened. aksak flac destegine ragmen meridian ile devam gibi gelistircisi ile yazistik flac aksakligini giderecekmis sonraki surumde sonrasi bidur benim icin. kurekli yazilim kullanmamak gibi birhuyum var yoksa poweramp ta aklim hala. ama bunlarin icinde en cok songbird hayalkirikligi oldu flac calamamsi ise. nerde kaldi acik kaynakliligi>_<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *